historie
Op zoek naar een nieuwe koelkast of snel een nieuwe wasmachine nodig? Met een paar muisklikken surf je naar thijsstoel.nl. Thijs Stoel uit Wezep handelt via internet in nieuw en tweedehands witgoed. Uitgegroeid vanuit een garage tot een landelijk opererende internethandel.
 
Thijs Stoel legt het graag uit: “De handel via mijn website thijsstoel.nl en de advertenties op marktplaats staan goed zichtbaar en hoog in de diverse rubrieken. Mensen komen vanuit Maastricht tot Groningen voor een nieuw fornuis of tweedehands vriezer. Ik ben dus niet alleen in de regio actief, maar heb een bovenregionale functie.” Het magazijn aan de Zeuven Heuvels in Wezep staat vol met dozen nieuwe voorraad. Langs de muren staat de tweedehands voorraad te wachten op een nieuwe eigenaar. Eenmaal een nieuwe eigenaar gevonden worden de spullen vanuit Wezep door het hele land bezorgd.
 

Internet

“De handel speelt zich tegenwoordig af op internet. Mensen surfen vanuit hun luie stoel over internet en bestellen is eenvoudig. Ze hoeven niet naar de winkel en kunnen gemakkelijk de prijzen vergelijken. Vanwege de crisis zijn mensen in heel Nederland prijsbewuster geworden. Daar speel ik op in door mijn witgoed in de lagere prijscategorieën aan te bieden. Daar is zowel voor particulieren als bedrijven behoefte aan.  Onlangs heb ik nog een fornuis verkocht aan het tv-programma Flikken Maastricht. Die zie je het nieuwe seizoen op de set” aldus de trotse Thijs. Ook in de Amsterdam Arena staan door Thijs geleverde Vrieskisten.
 
Als de handel zich op internet afspeelt is er dan nog behoefte aan persoonlijk contact? Thijs antwoordt: “Jazeker, het is belangrijk om ook via de telefoon  goed te luisteren naar de wensen van onze klanten! Om die reden bezorgen we in een straal van 100 km rond Wezep alles zelf, daarbuiten maken we gebruik van diverse pakketdiensten. We proberen binnen 2 dagen alles bezorgd te hebben. We kregen ook vragen over inbouwen, installaties en reparaties. Daarom hebben we inmiddels onze activiteiten uitgebreid en werken we samen met bedrijven die de inbouw, installatie en reparatie doen. We breiden onze activiteiten steeds verder uit. En dat is goed voor de regio en werkgelegenheid.”
 

Binding

Sociale binding in de maatschappij is belangrijk voor Thijs Stoel. “Op dit moment hebben we via de sociale werkvoorziening van de gemeente 2 extra mensen in dienst. Mensen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan. Het is prachtig als je op die manier iets kunt betekenen. Ik hoop de komende jaren verder uit te breiden en door te groeien. Het is mijn droom om het bedrijf in de toekomst aan mijn zoon of dochter over te dragen”, besluit Thijs.
Thijs heeft een speciale binding met voetbal en in het bijzonder met VSCO’61.“Bij VSCO’61 krijg ik een warm gevoel.  Ik heb er een aantal jaren gevoetbald in de A2 en het 8e elftal. Veel balgevoel had ik niet, maar ik kon wel enorm hard lopen,” grapt Thijs. “Mijn broers Bertus en  Henk zijn nog steeds actief betrokken bij de club. Ik vind het mooi dat VSCO’61 veel activiteiten voor sponsors organiseert en dat ik wordt uitgenodigd. En het is fijn om te ervaren dat leden van VSCO’61 mij de handel gunnen.”
 
Bedrijfsomschrijving:         In- en verkoop van witgoed via internet
Opgericht:                             15 april 2008
Eigenaar:                               Thijs Stoel
Aantal medewerkers:        1 fulltime en 7 oproepkrachten

Ons adres

Rondweg 70
8091 XK Wezep

038 - 376 16 52
06 - 411 734 96

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

openings tijden

Op afspraak afhalen

werkdagen: 10:00 - 17:00 uur
zaterdag: 9:00 - 16:00 uur
's avonds zijn wij geopend op maandag en donderdag van 19:00 - 20:00 uur

Tijdens openingstijden zijn wij natuurlijk ook telefonisch voor u bereikbaar

bezorging aan huis

Wij kunnen uw bestelling op 3 manieren verzenden in heel Nederland

  1. PostNL, t/m 10kg
  2. Eigen bezorgdienst aan huis
  3. De Transporteurs

Klik hier om meer te lezen

direct contact